Om Mig

Om Karoline Kvist

I dag – vi hejser flagene,
Og derved fejrer dagene.
Snart går jagten ind på æg,
Med påskesjov og masse skæg.
Til jul kommer juletræet fra sit skjul,
Med ønsket om en glædelig jul.

Når pakken findes frem, vi hygger
Vi sammen traditioner og minder bygger

En særlig tanke til dig og dine,
Ønskes du af mig og mine.

Det kreative univers bag kunstner og designer Karoline Kvist er elegant, legende og mindeværdigt. Days of Celebration er hendes første officielle kollektion, som hylder højtider og personlige festdage, så som den hyggelige juletid, påsken og fødselsdage.

Under sit studie i Amsterdam, Holland opdagede Karoline, at risengrød og andre juletraditioner ikke var ligeså hyggelige uden tilstedeværelsen af dem hun har kær. Som en hyldest til traditioner, længsel og kærlighed til sine danske rødder og familie skabte hun sin første gave i kollektio- nen, og sendte den med posten til Danmark.

Kollektionen Days of Celebration er ikke kun dansk design i høj kvalitet, som favner glæden og hyggen i at dekorere sit hjem, børneværelset eller juletræet – Det er et produkt som opfordrer store og små til at bruge tid sammen, og som når pakken åbnes og figurerne vækkes til live, vil give jer mulighed for at skabe og kreere nye personlige traditioner og minder i jeres familie.

Gennem en passion og kærlighed til hverdagslivet, minimal ressource- spild og miljøvenlig design, designer Karoline Kvist sine gaver. Alle materialer er valgt med omhu, og udnyttes optimalt da det anvendes til pakkens figurer og emballage – What you see, is what you get.